top of page

G’moron. Yksinkertainen sana, joka sanoo kaiken Inkoonrannasta. Täällä jokainen aamu on hyvä, jokainen vastaantulija on tuttu. Kieli on mitä kielenkärjelle kulloinkin tarttuu. Tärkeintä on hymy ja hyvä henki.

marcus.png
560x373_tunnuksella.png
AdobeStock_241539401.jpeg

Haave Inkoonrannan isälle, maanviljelijä (ja rallin maailmanmestari) Marcus Grönholmille, tämä on kaikki tuttua. Ja maailmaa kiertäessään hän on pyrkinyt ylläpitämään samaa välittömyyttä myös uusien ystävien kohtaamisessa. Mielen syövereissä syntyi pikemminkin halu jakaa iloista Inkoota laajemminkin muiden kanssa.

 

Syntyi ajatus Inkoonrannasta – kotipesästä ja kauniista kodeista vähän matkan päässä pääkaupungista, meren syleilyssä. Olisiko ihmisiä, jotka haluaisivat syleillä Inkoon henkeä takaisin? Ihmisiä, jotka haluavat paeta keskustojen kiireitä ja rauhattomuutta, mutta haluavat silti säilyttää sujuvan yhteyden kaupungin ytimeen?

 

Iloinen Inkoo Inkoon viehätysvoima on ilmeinen. Sijaitseehan se luonnonläheisessä kasvukeskuksessa vain puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudulta. Edustaahan se saaristolaisperinteen parhaita puolia ja kulttuurin arvoja.  Ja onhan se monelle tuttu saaristomökkien ja Uudenmaan parhaiden kalavesien kautta.

 

Mutta harvempi tuntee sen muut, Inkoon asukkaille keskeiset vahvuudet: ihmisläheisen hengen, sujuvat ja monipuoliset palvelut, oman tilan ja yhteisöllisyyden harvinaislaatuisen tasapainon, koulujen pienet luokkakoot ja luontevan, kaksikielisen kulttuurin.

 

Ihana Inkoonranta Tätä kaikkea myös Inkoonranta tarjoaa. Mitä uutta se siihen lisää?

 

Kaikki Inkoonrannassa tähtää siihen samaan iloon, luonnollisuuteen, sujuvuuteen, joka Inkoossakin heti viehättää. Vene omassa laiturissa, valmiina viemään saariston rauhaan. Laadukkaat, monipuoliset harrastukset ihan omassa pihapiirissä. Pesula- ja siivouspalvelut, maukas lounas naapuriravintolassa – miten vaan mukavammin haluat elää.

 

Inkoonranta ei kilpaile Inkoon keskustan kanssa, vaan laajentaa palveluiden saatavuutta – ei vain asukkaiden, vaan myös kesäasukkaiden keskuudessa. Se tuo ympärivuotista elämää kotisatamaan ja rikastuttaa olemassa olevaa kulttuuria omalla tarjoamallaan.

 

Merellisyys tulee tietysti annettuna tekijänä – sijaitseehan Inkoonranta aivan Inkoon perinnerikkaan sataman kainalossa.  Ympäröivä luonto on saaristolaismaisemaa parhaimmillaan ja peruspalvelutkin ovat jo paikalla: sympaattinen kauppakeskus on toiminut menestyksekkäästi jo vuosia – ja laajempien palveluiden saatavuus on turvattu ja sujuvaa.

Elämänlaatua ja korkeatasoisia ratkaisuja Lopulta Inkoonranta syntyy asukkaistaan. Yhteisön hengestä ja sen ilmentämisestä uusien ihmisten toimesta. Mutta puitteet ovat myös tärkeät.

 

Inkoonrannan kotien viihtyvyyden salaisuus on laadukkaassa ympäristössä. Ainutlaatuisen saaristoluonnon ja monipuolisten palveluiden lisäksi se toteutuu myös rakennusten materiaaleissa, viimeistelyssä ja tyylissä.

 

Laatua ja hyvinvointia Honkatalojen New World Luxury -konseptilla toteutetut kodit ovat suomalaisen puurakentamisen huippunäyte. Ekologinen materiaali, ihmisen ja luonnon hyvinvointia edistävä rakentamistekniikka, huipputeknologia ja maailmanluokan design muodostavat kokonaisuuden, jossa ihminen voi hyvin ja mieli lepää.

 

Oleellista Inkoonrantaa luotaessa oli tämä muotoilun ja teknologian sulautuminen niihin arvoihin, joita Marcus koki Inkoolle ominaisiksi. Korkeat tilat, hengittävät hirsirakenteet, laadukkaat, saariston väriskaalaa mukailevat sisustukset – kaikki on luotu heijastamaan tämän Länsi-Uusimaan helmen henkeä.

 

Juuri sinulle tehty Olipa unelmasi oma piha tai merellinen terassinäkymä, huoneistot on suunniteltu kattamaan toiveesi. Uusi kotisi on piirretty elämyksen tuottamiseksi, kuviteltu mielentilan luomista varten. 

 

Ja omalla tontilla on hyvä elää.

 

Ainutlaatuinen Inkoonranta on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

 

Kuten Marcus sanoo: ”Gmoron – tervetuloa Iloiseen Inkoonrantaan. Tervetuloa hyvään tilaan.”

F_INKR_A_C1_02.jpg
AdobeStock_198466249.jpeg
bottom of page