Iloinen Inkoo on aurinko nousemassa merisavun seasta.  Lämmin ”G'moron” vastauksena energiseen ”Moroon” polkujen kohdatessa matkalla aamu-uinnille.

1015-d6jm4B31-vastavalo-427568.jpg

Perinteet

Ikiaikaisen asutuksen, maanviljelyn ja kalastuksen perinteet näkyvät ja tuntuvat Inkoossa. Lähiruoka on täällä enemmän elämäntapa kuin trendi; kaksikielisyys sujuvaa rikkautta; luonto arkea, ei kohde.

AdobeStock_60877295.jpeg
AdobeStock_241539401.jpeg

Hyvinvointi

Virkeän ja elinvoimaisen kunnan luovat aktiiviset ja hyvinvoivat ihmiset. Monipuoliset ja sujuvat palvelut on suunniteltu ihmisille, ei "kohderyhmille".

240_F_119320839_q3ltBL5Ow3OpPlfONn5CPpnc

Virkistys

Luonto on läsnä kaikkialla Inkoossa. Saariston rauhasta perinteikkään maalaismaiseman avaruuteen. Inkoossa eletään luonnon keskellä, ei sen äärellä.

Laajat ja monipuoliset virkistysalueet muodostavat pikemminkin Inkoon ytimen kuin erillisalueen. Tavoitettavuus ja monimuotoisuus on toteutettu yhtälailla luonnon kuin ihmisten hyvinvoinnin huomioiden.

Ihanassa Inkoonrannassa

Saaristolaishenkeä, huippumodernisti ja ympäristöystävällisesti toteutettuna. Sulavana osana perinnemaisemaa.

Oma piha? Oma parveke? Oma rauha. Luo sellainen elämä, josta olet aina haaveillut. Omalla tontilla, ilman vuokravastikkeita.

Keskity hemmottelemaan itseäsi luonnon helmassa, ahkeroi omassa puutarhassa, laita keinu pihapuuhun tai jätä kaikki arkiset askareet muiden huoleksi.

Perhe vai pariskunta? Kotipesä tai kakkoskoti? Pakoa kiireestä vai ihmisen kokoisten palveluiden pariin? Etätyötä vai lähielämää?

 

Helsinki – Inkoo, n. 55 km

 

Espoo – Inkoo, n. 40 km

 

Turku– Inkoo, n. 140 km